Το Spitishop, το Νο1 e-shop ειδών σπιτιού στην Ελλάδα, ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα μιας πρωτοποριακής υπηρεσίας που αλλάζει τον τρόπο που οι καταναλωτές αγοράζουν χαλιά. Με τη νέα δυνατότητα, οι επισκέπτες του Spitishop.gr μπορούν πλέον να δουν το χαλί της επιλογής τους τοποθετημένο στον δικό τους χώρο πριν ακόμα το αγοράσουν!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι καταναλωτές μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραφία του χώρου τους σε διαδραστικό περιβάλλον και να δουν μια ρεαλιστική προεπισκόπηση του χαλιού που σκέφτονται να αγοράσουν. Με εκπληκτική ακρίβεια, η νέα αυτή τεχνολογία τους επιτρέπει να εξετάσουν χρώματα, μεγέθη και σχέδια μέσα στο πραγματικό περιβάλλον του σπιτιού τους.

Η νέα αυτή υπηρεσία, θα διευκολύνει σημαντικά τους καταναλωτές που δυσκολεύονται να αντιληφθούν το μέγεθος και την αισθητική ενός χαλιού σε έναν συγκεκριμένο χώρο, με αποτέλεσμα να αισθάνονται ανασφάλεια κατά την αγορά τους.

Δυνατότητες υπηρεσίας:

Οφέλη για τους καταναλωτές:

Όπως δήλωσε η κ. Λαμπρινή Ρέππα, e-commerce manager του Spitishop: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που φέρνουμε στην ελληνική αγορά αυτήν την καινοτομία. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία αγορών, βοηθώντας τους να μετατρέψουν το σπίτι τους στον χώρο των ονείρων τους»