H Pobuca ανακοινώνει ότι ο CEO της, Ισίδωρος Σιδερίδης, αναγνωρισμένος ως thought leader στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στην Εμπειρία Πελάτη, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Athens International College να ενταχθεί στο διδακτικό του προσωπικό. Με την διορατική του προσέγγιση και την εις βάθος γνώση του, ο Ισίδωρος Σιδερίδης θα ανήκει στην ηγετική ομάδα της νέας δραστηριότητας του Κολλεγίου, το οποίο σε συνεργασία με την AICerts προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων AI.

Τα προγράμματα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης της AICerts έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στελέχη να αξιοποιήσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη  για καινοτομία και ανάπτυξη και προσφέρονται μέσα από ένα πρωτοποριακό Role-based model. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Σιδερίδης έχει αναλάβει το AI+ExecutiveΤΜκαι το AI+Customer ServiceΤΜ.

Η επιλογή του Ισίδωρου ως διδάσκοντα στο AIC υπογραμμίζει τη θέση του ως κορυφαίου ειδικού στην Τεχνητή Νοημοσύνη και την Εξυπηρέτηση Πελατών, με επιρροή στις επιχειρήσεις παγκοσμίως για την υιοθέτηση νέων στρατηγικών.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές. Μάθετε περισσότερα στους συνδέσμους: 

– AI Executive

– AI in Customer Service