Η 15η τελετή απονομής των Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Stelios Foundation Conference Hall, που στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του Ιδρύματος στην οδό Κυδαθηναίων 22, στην Πλάκα. Το AfterSalesPro κέρδισε το δεύτερο βραβείο, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε πολλές υποσχόμενες startup εταιρείες στην Ελλάδα.

O Νικόλας Χατζηδάκης ανέφερε για τη διάκρισή του: «Ευχαριστούμε θερμά τον Sir Stelios και την ομάδα του για την τιμητική διάκριση, καθώς και κάθε μέλος της ομάδας του AfterSalesPro για τη μέχρι τώρα προσπάθειά του. Αυτή η αναγνώριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, όχι μόνο γιατί το χρηματικό έπαθλο θα ενισχύσει περαιτέρω τα σχέδια ανάπτυξής μας, αλλά και γιατί αποτελεί τιμή να αναγνωρίζεται η δουλειά μας από έναν τόσο σημαντικό και έμπειρο επιχειρηματία».

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά παρακολουθώ τη συνεχιζόμενη άνοδο της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται και από τις φετινές υποψηφιότητες. Οι 23 φετινές αιτήσεις ανέδειξαν την πρωτοπορία και τη δημιουργικότητα των νέων επιχειρηματιών που διαμορφώνουν το μέλλον μας. Οι νικητές μας αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα του πάθους και της καινοτομίας που διακρίνει τη νέα γενιά. Η προσήλωση και η αφοσίωσή τους αποτελεί έμπνευση για κάθε νέο επιχειρηματία, αλλά και για το μέλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs θα συνεχίσουν να στηρίζουν αυτές τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες, προτρέποντας τους νέους να συνεχίσουν να καινοτομούν και να προχωρούν μπροστά με θάρρος και αποφασιστικότητα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους νικητές μας για το εξαιρετικό τους έργο».

Σημειώνεται πως από το 2008 έως και σήμερα τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece έχουν ενισχύσει τις νέες επιχειρήσεις της χώρας με το συνολικό ποσό των € 1.330.000, στηρίζοντας σημαντικά την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Το Πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στη Σμαράγδα Αλεξανδρή, για το επιδραστικό δίκτυο εκπαιδευτικών κοινοτήτων ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ ενώ το Τρίτο βραβείο, απονεμήθηκε στον Δημήτρη Αγγελόπουλο, για τo e-shop για εξοπλισμό για τερματοφύλακες Fearless.