Μέσω του Akamai Business Unit της εταιρείας

Η ATCOM και το εξειδικευμένο Akamai Business Unit της ως αποκλειστικός NetAlliance Partner των υπηρεσιών Akamai στην Ελλάδα, είναι Χρυσός Χορηγός του 11ου Information Security Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Richard Meeus, Director of Security Technology & Strategy της Akamai, θα είναι εισηγητής με θέμα “Cyber Resilience – Always Needed And Now Mandated”. Στην ομιλία του, ο κ. Meeus θα αναφερθεί στην ανάγκη κατανόησης των απαιτήσεων που θέτουν οι νέοι κανονισμοί της ΕΕ σε ό,τι αφορά το resilience, θα εξετάσει διαδεδομένες επιθέσεις που οδηγούν σε περιστατικά κλοπής δεδομένων, downtime, και ransomware, ενώ παράλληλα θα παρέχει ενημέρωση ως προς τις βέλτιστες πρακτικές που βοηθούν τις επιχειρήσεις να παραμένουν online και ασφαλείς.

Το Akamai Business Unit της ATCOM, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μαυρομιχάλη με πολυετή εμπειρία στις υπηρεσίες Akamai, είναι ο μοναδικός Akamai Reseller Partner στην Ελλάδα. Βραβευμένο ως “Business Partner of the Year” και “Growth Partner of the Year” της Akamai για το έτος 2023, και με πλούσιο πελατολόγιο που περιλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς από πληθώρα επιχειρηματικών κλάδων, το Akamai BU της ATCOM προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών security, content delivery και web performance της Akamai.   

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο εδώ: https://www.eits.gr/.