Ο όμιλος Euronet (NASDAQ: EEFT), η θυγατρική της στην Ελλάδα Euronet Merchant Services Ίδρυμα Πληρωμών (“epay”) και η Entersoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία, απευθυνόμενη σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και αλυσίδες λιανικής και franchising, εξασφαλίζοντας την ομαλή διασύνδεση του επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft με τα τερματικά POS και τις λύσεις αποδοχής καρτών της epay.

Στο πλαίσιο της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων με βάση την υποχρεωτική διασύνδεση ERP με POS (Απ. ΑΑΔΕ 1155/2023), οι epay και Entersoft συνεργάστηκαν για την τεχνική εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ. Στη βάση της συνεργασίας τους, προσφέρουν στους επιχειρηματίες διευκόλυνση στην επικοινωνία και προγραμματισμό ραντεβού με εκπροσώπους της Entersoft ή των μεταπωλητών της, ενώ θα παρέχουν δωρεάν το module διασύνδεσης και ειδική τιμολόγηση για νέα τερματικά POS. Αυτή η συνεργασία προσφέρει χαμηλού κόστους λύσεις και ευκολία στην τεχνική διασύνδεση, καλύπτοντας τις ανάγκες υφιστάμενων και νέων πελατών που επιθυμούν να αξιοποιήσουν σύγχρονες τεχνολογίες και την εμπορική προσέγγιση των δύο οργανισμών.

O Σπύρος Αρμενιάκος,Managing Director της Euronet Merchant Services (epay) στην Ελλάδα, δήλωσε: “Εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεων σε κάθε κλάδο της ελληνικής οικονομίας, εμπιστεύονται στην epay τις καθημερινές τους εισπράξεις με κάρτες. Η διασύνδεση των τερματικών POS με τα ταμειακά εμπορικά συστήματα προσφέρει οφέλη, όπως αυτόματη καταγραφή των συναλλαγών, καλύτερη διαχείριση με την παρακολούθηση των εισπράξεων σε πραγματικό χρόνο, ακεραιότητα των δεδομένων, ενώ η συνεργασία των epay και Entersoft μειώνει το συνολικό κόστος συντήρησης και διαχείρισης της διασύνδεσης. Η Entersoft είναι γνωστή για την εξειδίκευσή της στις εμπορικές εφαρμογές, με τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Με τη συνεργασία epay και Entersoft, οι επιχειρήσεις έχουν τη βεβαιότητα ότι οι εισπράξεις τους είναι σε καλά χέρια, απολαμβάνοντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

Ο Managing Director της Entersoft, κος Αντώνης Κοτζαμανίδης δήλωσε: “Υποστηρίζοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο επιχειρήσεων, η Entersoft μέσω των συστημάτων της εξυπηρετεί κάθε μήνα την έκδοση μεγάλου όγκου αποδείξεων λιανικής. Παράλληλα, έχοντας λάβει την πιστοποίηση της ΑΑΔΕ για τη διασύνδεση με τερματικά EFT/POS προσφέρουμε στους πελάτες μας πρόσθετη μείωση του κόστους και συμμόρφωση με τη νομοθεσία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί μέσα από τη συνεργασία μας με την Euronet δίνουμε στις επιχειρήσεις πρόσβαση στη δοκιμασμένη λύση ηλεκτρονικών πληρωμών epay με ευκολότερη και ταχύτερη διασύνδεση ενώ παράλληλα έχουμε εξασφαλίσει για αυτές μια προνομιακή τιμολογιακή πολιτική.