Με digital videos και OOH δημιουργικά

Τη νέα καμπάνια της Estia, με slogan “Colors your Mood”, υπογράφει η δημιουργική ομάδα της Sleed. Το concept της καμπάνιας βασίζεται στο insight ότι, “Όταν η διάθεσή μας αλλάζει, φαίνεται πάνω μας”. Μια ιδέα που αποτυπώνεται με αρκετή δόση κυριολεξίας σε όλα τα υλικά της καμπάνιας. Οι πρωταγωνιστές, όταν έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα Estia, βλέπουν το pattern του προϊόντος να “περνάει” πάνω τους, χρωματίζοντας τόσο εκείνους όσο και τον χώρο γύρω τους.

Στο πεδίο του Digital, η καμπάνια βρίσκεται ήδη στον αέρα με πλούσιο περιεχόμενο σε όλα τα Social Media, με spots και συνεργασίες με influencers/ creators. Τέλος, θα τη δούμε να “επεκτείνεται” και στην πόλη με Out of Home δημιουργικά.

Ο Γιάννης Παρασκάκης, Creative Business Unit Director, Sleed, δήλωσε: “Είμαι περήφανος για τη δημιουργικότητα της ομάδας, η οποία εκφράζεται σε concepts άρτια δουλεμένα, όπως αυτό. Η συνεργασία μας με την Estia Home Art και η απήχησή της μας κάνει εξαιρετικά χαρούμενους.”

Την παραγωγή και επιμέλεια του ήχου ανέλαβε η Bad Milk με σκηνοθέτη τον Βασίλη Τσαπόπουλο, ενώ η Ampoo ανέλαβε τη φωτογράφιση.