Οι ιδιαιτερότητες της Β. Ελλάδας σε πρώτο πλάνο και οι λύσεις για αποτελεσματικότερα Logistics με χαμηλότερο κόστος.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί για 4η χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς συνεδρίων Logistics Β. Ελλάδας που εξετάζει πάντα την πλέον επίκαιρη θεματολογία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Φέτος, το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και θα πλαισιώσει θέματα όπως: Warehousing -Distribution & Last mile- Human Asset  δίνοντας τις τάσεις του άμεσου μέλλοντος, τα σημερινά κόστη  και ασφαλώς τις λύσεις για να βελτιστοποιηθεί η εφοδιαστική αλυσίδα.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν όσους λαμβάνουν αποφάσεις στα logistics και να εφοδιάσει τα στελέχη των επιχειρήσεων με τις κατάλληλες γνώσεις και πληροφόρηση για εφαρμοσμένες λύσεις.

Το ημερήσιο συνέδριο θα διεξαχθεί μόνο με φυσική παρουσία με ομιλητές καταξιωμένα στελέχη από τον χώρο των logistics, των μεταφορών και παρόχους λύσεων και εκτιμούμε ότι θα προσελκύσει κατ’ ελάχιστον 180 υψηλόβαθμα στελέχη που κατέχουν κορυφαία θέση στην εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics.

Περισσότερες πληροφορίες για την ατζέντα και τις εγγραφές θα ανακοινωθούν προσεχώς στο site https://scisce.eu/