Οι epay και RBS ανακοίνωσαν την υποστήριξη δύο εκ των σημαντικότερων συναυλιών του καλοκαιριού (Rammstein – 30/5 και ColdPlay – 8/6 και 9/6). Οι εκδηλώσεις, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν το έντονο ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού και να γίνουν sold out σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποτέλεσαν ορόσημο για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Με στόχο να διασφαλίσουν μία ομαλή εμπειρία αγορών για τους επισκέπτες και να διευκολύνουν τους διοργανωτές να επικεντρωθούν στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των συναυλιών, εγκαταστάθηκαν περισσότερα από 200 σύγχρονα All-in-One τερματικά αποδοχής καρτών, προσφέροντας ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές. Τα Android τερματικά POS της epay, έχοντας εγκατεστημένη την εφαρμογή ταμείου Pepper All in One της RBS σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη από την ΑΑΔΕ υπηρεσία Παρόχου Rapidsign της ΜΑΤ, λειτούργησαν ως πλήρης σταθμός εργασίας λιανικής για αποδοχή πληρωμών τόσο με μετρητά όσο και με κάρτες. Αυτή η καινοτομία, συμβατή με τις απαιτήσεις της διασύνδεσης POS – Ταμειακών Συστημάτων της ΑΑΔΕ, επέτρεψε στους επισκέπτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, ενισχύοντας τη συνολική τους εμπειρία από την επίσκεψή τους στο χώρο του ΟΑΚΑ.

Επιπλέον, η epay ανέλαβε τη διαχείριση των online πωλήσεων των εισιτηρίων. Αξιοποιώντας την, πολύ δημοφιλή στην χώρα μας, πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών epay eCommerce, η διοργανώτρια εταιρεία εξασφάλισε την ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία αγοράς εισιτηρίων, διευκολύνοντας τους λάτρεις της μουσικής να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στις συναυλίες με λίγα μόνο κλικ, με περισσότερες από 50.000 online αγορές.

Ο Σπύρος Αρμενιάκος, Managing Director της epay (Euronet Merchant Services Greece), δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίξαμε αυτές τις σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις, προσφέροντας λύσεις πληρωμών που βελτίωσαν την εμπειρία των επισκεπτών και αφαίρεσαν ένα βαθμό πολυπλοκότητας από τους διοργανωτές και, επί σειρά ετών, εμπορικούς μας συνεργάτες στην High Priority Promotions. Η δέσμευσή μας στην καινοτομία και την αριστεία, όπως επίσης η στρατηγική μας συνεργασία με τον Όμιλο RBS που παρείχε την ταμειακή εφαρμογή καθώς και την υπηρεσία Παρόχου της θυγατρικής της εταιρείας ΜΑΤ Α.Ε. πάνω στα τερματικά μας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας σε κάθε επιχείρηση ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.»ADVERTISING

Αντίστοιχα ο Διευθύνων Σύμβουλος της RBS Α.Ε. Γιώργος Γιαννούκος ανέφερε: «Με χαρά μας αποδεχτήκαμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της ανάληψης ενός τόσο απαιτητικού έργου, εξαιτίας της ανάγκης έκδοσης τόσου μεγάλου αριθμού φορολογικά σύννομων αποδείξεων, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα όταν οι αποδείξεις αυτές έπρεπε να εκδοθούν από 200 και πλέον σταθμούς εργασίας κάτω από ένα συγκεκριμένο ΑΦΜ. Το έργο αυτό ασφαλώς δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με τέτοια επιτυχία αν η ανταπόκριση των τερματικών πληρωμών της epay δεν ήταν απολύτως άριστη όπως αποδείχτηκε στην πράξη. Το γεγονός αυτό δικαιώνει την από κοινού απόφασή μας, RBS και epay, να συνεργαστούμε στρατηγικά στον τομέα των ταμειακών συστημάτων σε συνδυασμό με ηλεκτρονικές πληρωμές. Η απόλυτα επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου αυτού απαιτητικού εγχειρήματος, μας ενθαρρύνει ώστε να προχωρήσουμε αποφασιστικά σε επόμενες κοινές επιχειρηματικές δράσεις».

“Ως High Priority Promotions συνεργαστήκαμε με την epay και την RBS με βασικό μας στόχο να διασφαλίσουμε την άμεση εξυπηρέτηση των χιλιάδων fans που μας τίμησαν με την παρουσία τους στις συναυλίες μας, μειώνοντας αισθητά την αναμονή τους στα ταμεία των διοργανώσεων. Παράλληλα, εξίσου βασικός μας στόχος ήταν να εγγυηθούμε την ασφάλεια όλων των συναλλαγών τους, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις από το ελληνικό κράτος. Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον οι συνεργάτες μας θα βρουν νέες λύσεις για να βελτιστοποιήσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο κοινό, με γνώμονα την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτησή τους, καθώς και την ελαχιστοποίηση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.”, δήλωσε ο Κώστας Θελούρας, Managing Director της High Priority Promotions.